Rejäl politisk Cirkus är bara förnamnet…

Just nu så känns det som att jag har suttit och tittat på TV under halva dagen, minst. Det börjar bli rätt så tröttsamt, dessutom så är turerna nu så många så att det är ohyggligt svårt att sammanfatta det som pågår, likaså är det omöjligt att i nuläget försöka sig på att tippa hur det här kommer sluta..

DNSVT: ”Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt medde-lade på pressträffen efter mötet med tal-mannen att V inte har för avsikt att rösta ja på onsdagens omröstning, om situationen fortsatt ser ut som den gör nu.

– Vi är inte där, det finns orimligheter som vi först måste hantera, sade Sjöstedt efter pressträffen.

Kritiken från Vänsterpartiet har till stor del handlat om skrivningen om att V inte ska få något inflytande över den politiska inrikt-ningen under den kommande mandatperioden. Enligt Vänsterpartiet innehåller denna klasul för mycket högerpolitik och syftar uttryckligen till att utestänga partiet från inflytande, vilket V ställt sig starkt kritiskt emot.”

Egentligen så ångrar jag att jag började titta på nätets utsändning, det var givetvis bitvis intressant, men samtidigt så tycker jag som i många andra sammanhang, – Mycket snack och lite verkstad. Det blir i ordets rätta bemärkelse rejält tröttsamt att höra XX antal politikers pressträffar, träffar där man mestadels står och tuggar luft. Nu är det ju delvis självförvållade problem jag klagar över, jag hade ju faktiskt inte behövt sitta och glo på eländet. Jo, jag tyckte att Jonas Sjöstedt var bra, som vanligt. Klar och tydlig, något som man dessvärre inte kan säga om resten av politiker-kårens representanter.

Nu har jag i alla fall bestämt mig, jag ska inte följa utvecklingen i Riksdagshusets korridorer mer idag, jag ska inte heller titta på TV:s olika nyhetssändningar, eller lyssna på radio. Jag behöver minst ett dygns vila utan att behöva lyssna på en massa politiskt tjafs, så vill du skriva en kommentar så – tjafsa inte är du bussig 🙂

  6 comments for “Rejäl politisk Cirkus är bara förnamnet…

 1. 14 januari, 2019 at 14:55

  En trötthet av format kommer som ett brev på posten av att se på den här sortens politiska program…

 2. joakim
  14 januari, 2019 at 17:03

  Vill V förhandla om någon liten politisk småsak, för syns skull, & avser sedan trycka ja tack till borgarklubben? Är det planen?

 3. Kent
  14 januari, 2019 at 18:04

  Nu har Sjöstedt chansen, blockera och njut av ”liberalernas” frånfälle i nyvalet. Lööf får äta sko, om mp trillar bort kan s strunta i södermalmsmaffian, även om den har jobb på tv.

 4. Gert
  14 januari, 2019 at 18:40

  Vänsterpartiet nöjer sig nog med en utredning (igen…), för att rösta ja!

 5. 14 januari, 2019 at 18:45

  Jonas Sjöstedts piruetter på presskonferensen var inget annat än rent hyckleri!

  • 15 januari, 2019 at 08:18

   Nej, det var en besvikelse, ngt som jag snuddat vid i dagens inlägg. Fast jag skuldbelägger Löfven, ännu mer. Vindflöjel-Löfven…. :-I

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *