Houston, we have a problem…

15 februari, 2017
By

Problemet har ett namn, Donald J Trump. Nej, det är knappast en nyhet för sidans besökare att jag inte är någon större beundrare av den man som USA har valt till president. Idag handlar frågan mer och mer om mod, för vem kommer våga ställa sig upp om några månader säga att ”– Jag är en av dem som röstade på Donald J Trump i presidentvalet”?

TrumpJag är inte en beundrare av USA:s utrikespolitik, och jag kommer sannolikt aldrig att bli det, men i skrivande stund så börjar jag tycka synd om landets väljare, de har valt en man till president som öppet visar upp att han inte har några som helst kvalifikationer för jobbet. Idag gäller det bara att hålla tummarna för att han inte ska lyckas ställa till med mer skada än vad han redan har gjort. Nu behöver jag inte ens peka på varför jag tycker som jag gör, alla vet varför och de flesta håller med mig om att Trump var ett utom-
ordentligt dåligt val.

Eftersom jag har så uppenbara problem med att hålla fingrarna stilla i närheten av tangentbordet så ska jag citera uppgifter om vad en icke helt okänd republikansk senator sa om nationella säkerhetsrådgivare Michael Flynn enligt SVT: ”Trumps partikamrat, den republikanske senatorn John McCain, som leder senatens försvarsutskott, säger att säkerhetsrådgivaren Michael Flynns avgång är ett tecken på att Trump-administrationen är dysfunktionell.

– Att president Donald Trumps nationella säkerhetsrådgivare Michael Flynn avsatts är ett oroväckande tecken på dysfunktion i den nuvarande nationella säkerhetsapparaten, säger McCain.”

Den senaste veckan så har det återigen höjts röster i USA om den amerikanska presidenten, nu med koppling till både presidenten och Michael Flynn. Idag på morgonen så har jag läst att Trump lämnar en öppning för andra lösningar av konflikten mellan palestinier och Israel än – tvåstatslösningen. Personligen så tror jag att det som världens folk nu undrar ännu mer över är hur länge som Trump ska tillåtas bo kvar i Vita Huset


Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *