Donald Trump är en pågående – Katastrof

8 januari, 2017
By

Jag tror personligen att det pågår intensiva kontakter internt i USA just nu, allt för att se om man kan bli av med Donald Trump redan innan han tillträder posten som president. Jag tror att många inom det amerikanska toppskiktet nu har åtskilligt med interna kontakter där man lägger sina pannor i mycket djupa veck..

TrumpDN: ”USA:s nästa president Donald Trump gick till en hård attack mot nyhetskanalen CNN i direktsändning under sin presskon-
ferens på onsdagen. Trump anklagade CNN för att ha publicerat material om honom. Något CNN inte har gjort.

Det var när Trump under presskonferensen pekade ut CNN som en nyhetskanal som publicerade ”falska nyheter” som CNN:s reporter Jim Acosta försökte få ställa en fråga och förklara att nyhetskanalen aldrig publicerat uppgifterna.

Men Trump lät inte reportern ställa frågan och enligt Jim Acosta så hotade Trumps blivande pressekreterare i Vita huset, Sean Spicer, honom från att fortsätta att försöka få ställa sin fråga. Istället fortsatte Trump att anklaga CNN och Buzz Feed för att ha publicerat uppgifter om honom som var osanna.”

Jag har sagt det förr, och jag förstår att många håller med mig. Den valda presidenten i USA har inte alla hästarna i spiltan, om ens någon. Man kan uttala den sanningen på många sätt, man kan vända och vrida på orden, men tyvärr så kokar det varenda gång ned till den faktiska betydelsen. Donald J Trump har ingen av de egenskaper som en amerikansk president bör ha, han är dessutom fullständigt obalanserad och reagerar som en treåring när han inte får igenom sin vilja. Var och en som såg hans utbrott på presskonferensen igår vet att jag har rätt, han behöver givetvis stoppas, och det redan innan han flyttar in i Vita Huset.

Jag är övertygad om att många inom den amerikanska administrationen tycker att det mesta liknar en mardröm, man borde ha agerat direkt då man förstod att Trump var seriöst intresserad av att få makten i USA, men man gjorde det inte. Nu står man där med en man som ser ut som en clown, som låter som en clown, en man som inte uppfyller ett enda av de rimliga krav som befolkningen har anledning att ställa på sitt lands president. Jag såg på hans presskonferens igår, och det jag såg skrämde mig.

Jag har flera gånger gett uttryck för min egen uppfattning om Trump, och nu kommer vi alla få se att våra värsta farhågor kan besannas. Men som sagt, jag tror att det pågår ett intensivt arbete bakom de politiska kulisserna, jag hoppas att många inom det republikanska partiet i skrivande stund funderar på vilka möjligheter de har att sätta stopp för den pågående utvecklingen


Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 Responses to Donald Trump är en pågående – Katastrof

 1. KalleB on 12 januari, 2017 at 06:48

  När han kolliderar med dom olika lobbygrupperna så är den vanliga lösningen i en ”demokrati” att han blir skjuten av en galning. Och det vet han, spela showen innan det officiella, sedan tar det stopp?

  • Jinge on 12 januari, 2017 at 07:41

   Du tror att han kommer att stryka med ??

 2. Albin on 12 januari, 2017 at 14:15

  Orealistisk tanke. Kommer aldrig fungera att stoppa Trump i praktiken. Kom ihåg att hälften av USA:s innevånare röstat på Trump. I USA är det inget konstigt alls. I Sverige däremot, är det ok att ensidigt och oemotsagd klanka på Trump i diverse morgonsoffor i TV. Sakligt och opartiskt? Knappast!

  • Jinge on 12 januari, 2017 at 16:11

   Det verkar mer vara i radio man klankar, särskilt Sveriges Radio av ngn anledning. Orealistiskt eller ej, jag tror inte att Trump kommer sitta en hel presidentperiod på fyra år, han kommer att bli stoppad innan. Se hur omdömeslöst han betedde sig mot CNN:s folk t.e.x…

 3. Johannes on 12 januari, 2017 at 18:33

  Donald verkar inte vara en riktigt vuxen människa. Svårt att tänka sig en så´n som han som president i U.S.A.

 4. Jinge on 12 januari, 2017 at 18:38

  Snart kommer det ett besked från Vita Huset! Utlänningar som kritiserar Donald Trump kommer fråntas möjligheten att besöka USA, och de företag som de eventuellt representeras kommer nekas att göra affärer med amerikanska företag. Thats it, den sortens ”president” har man röstat in i Vita huset i god demokratisk ordning… 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *