Det är Maud Olofssons fel

11 januari, 2013
By

Egentligen så är det lite synd om Annie Lööf. Hon har inte satt ner foten för sådana som Fredric Federley, och nu har också människor som Alexander Bard smugit sig in i partiet. Hur många partier den mannen varit med i vet inte jag, men det är ohälsosamt många.

Annie LööfMen en sak har i alla fall Annie Lööf lyckats med, och det kan ingen ta ifrån henne. Hon har skapat lika mycket publicitet som Håkan Juholt, men när det gällde Juholt så var drevet mest en konstruktion av illvilliga media. Nu har det dessutom kommit fram att – Timbro haft ett avgörande inflytande när det gäller vissa punkter i det nya Centerpartiets så kallade idéprogram. Förr var det moderater och folkpartister som sprang uppe på Timbro och frågade vad de skulle tycka, nu har Timbro flyttat sin verksamhet till Stureplan och den degene-
rerade centeravdelning som huserar på platsen.

Man skulle ju kunna tro att centern, som är ett lantbrukarparti, skulle samla flera Fordsontraktorer på parkeringarna runt landets mest brottsbelastade krogpublik, men inte en enda traktor har synts till där. Däremot är bilmärken som Bugatti, Ferrari och Lamborghini är vanliga där, och en och annan Maserati förstås. Bilarnas ägare bryr sig inte ens om att gå ut när lapplisorna går sina rundor, varför skulle de? De drar av parkeringsböterna i sina pappors företags deklarationer.

Men som sagt, Annie Lööf et consortes har lyckats med bedriften att köra förtroendet i botten för centerpartiet, och det är skickligt gjort med tanke på att hon inte har varit partiledare speciellt länge. Själv så tippar jag att hon blir skattejurist efter att hon avgått som ordförande, hon är faktiskt juridikutbildad, vilket kanske säger mer om juristutbildningen idag än om Annie Lööf. Fast ska jag vara ärlig så önskar jag givetvis att hon blir kvar som ordförande i (C), det skulle vara trevligt att bli av med det partiet för gott..

i Andra om: , , , , , , dn123456 gp1234 sr123 ab12345 svd1234 Läs oxo: lt Moteld, Lasse, Annarkia, Martin, Kjellberg, Internationalen, Röda berget, KAS, Läs hur Paul Ronge liknar Annie Lööf vid – Bagdad Bob

Tags: , , , , , ,

11 Responses to Det är Maud Olofssons fel

 1. Aktuell Politik on 11 januari, 2013 at 17:34

  Det är inte Annie Lööf som sänker partiets trovärdighet i botten. Det är framför allt de invandrarkritiska delarna av partiet såsom Staffan Danielsson och tomtarna från Färgelanda som lyckades med bedriften att skriva en av de mest korkade politiska debattartiklarna som någonsin författats. Annie Lööf är det bästa som hänt Centerpartiet på mycket länge.

  • Jinge on 11 januari, 2013 at 17:37

   Annie Lööf är det bästa som hänt Centerpartiet på mycket länge.

   🙂 🙂

  • Gilla on 11 januari, 2013 at 18:17

   Du måste skämta?! Federley och hans falang har knappast något att göra inom Centern!!

 2. Sven O on 12 januari, 2013 at 01:35

  Man kan i alla fall konstatera att fru Lööf inte är kapabel att leda ett politiskt parti i alla fall. Sedan kan man ju tycka vad man vill om henne, men alla är nu varse att hon inte har den kapacitet som krävs.

 3. Manne on 12 januari, 2013 at 02:37

  Jag fattar inte varför media låter henne ljuga och säga att hon inte är nyliberal?

 4. lingon on 12 januari, 2013 at 11:04

  —inte en enda traktor har synts till där. Däremot är bilmärken som Bugatti, Ferrari och Lamborghini—

  Tja, både Lamborghini och Ferrari tillverkar ju traktorer. Så det finns kanske ett visst samband med Stureplan alla fall:-)

 5. el persson on 12 januari, 2013 at 20:33

  Centerpartiet är ett parti grundat i det agrara Sverige. Vad har det för existensberättigande i ett
  post-post-post-post-(hur många det nu har hunnit bli)-industriellt Sverige är ett mysterium. Finns det något statsråd (c) som är i takt med tiden, och inte med forntiden? Därför är Lööfvet det bästa som hänt (c) på mycket länge. Det är dags att fällas nu.

 6. KajsaLisa on 15 januari, 2013 at 02:49

  Efter att jag sett den nyliberala Stureplanscenterns härjningar den sista veckan, så har jag faktiskt fått en viss förståelse för att dom vill minska politikens inflytande i samhället 🙂 Dom utgår från egna erfarenheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *